۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان | Tuesday 24 October 2017  English         Arabic
بیمارستان سینا
بیمارســتان تخصصی و فوق تخصصی سینــا
1395/10/23 : تاریخ مطلب ارتباط گوشت قرمز با ابتلا به بیماری ورم روده

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا؛ به نقل از روزنامه ایندیپندنت، محققان دانشکده پزشکی هاروارد در این مطالعه داده های رژیم غذایی بیش از 46 هزار مرد را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. 764 نفر از این افراد در طول دوره زمانی 26 ساله به وضعیتی به نام 'دیورتیکولیت' مبتلا شدند.
دیورتیکولیت به التهاب دیورتیکول گفته می شود؛ دیورتیکول بیرون زدگی های کوچک کیسه مانند هستند که در جداره سیستم گوارشی شکل می گیرند. دیورتیکول ها اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می شوند و وجود آنها خصوصا در سنین بالای 40 سال شایع است، اما به ندرت مشکلی ایجاد می کند.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد متوجه شدند، افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می کردند در قیاس با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با افزایش 58 درصدی خطر ابتلا به دیورتیکولیت روبرو بودند، هر چند چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به این بیماری مشخص نیست.
آنها با تاکید بر لزوم انجام مطالعات بیشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتری های روده تاثیر بگذارد که به نوبه خود می تواند سیستم ایمنی بدن را تغییر دهد و دیواره روده را تحریک کند.
محققان افزودند: تعویض گوشت قرمز با گوشت ماکیان و یا ماهی در رژیم غذایی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد.
منبع: ایرنا




نظرات :
از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.
ساعت و تاریخ : 05:45- 1396/8/2
نام :
پست الکترونیکی :
صفحه شخصی :
توضیحات :
معرفی اساتید و پزشکان
دکتر قيني محمدرضا - متخصص بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژي)
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
دکتر اشرف هاله - متخصص قلب
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
کاربــران

کد ملی :

رمز عبور :

تبلیغات