۱۳۹۷ دوشنبه ۲۸ خرداد | Monday 18 June 2018  English         Arabic
بیمارستان سینا
بیمارســتان تخصصی و فوق تخصصی سینــا
1396/10/23 : تاریخ مطلب تبدیل سبزیجات به "ماموران" نابودگر سرطان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، پژوهشگران دانشگاه سنگاپور باور دارند می‌توان با استفاده از مهندسی ژنتیک، تغییراتی در سبزیجات ایجاد کرد تا برای از بین بردن سرطان آماده شوند.
 یک گروه پژوهشی از "دانشگاه ملی سنگاپور" (NUS)، نوعی از باکتری‌های مفید روده را برای کمک به از بین بردن سلول‌های سرطانی در روده به کار گرفته‌اند. این باکتری‌ها به سلول‌های سرطانی نزدیک می‌شوند و برای مثال ماده‌ای که در کلم بروکلی یافت می‌شود را به سمومی برای از بین بردن سرطان تبدیل می‌کنند.
این پژوهش قابل توجه، با تغییر ژنتیکی شکل بی‌ضرری از باکتری موسوم به "اشریشیا کلی نیسل" (E. coli Nissle)  که به طور متداول در روده وجود دارد، آغاز می‌شود.
این باکتری برای تبدیل به ترکیبی موسوم به "پروتئوگلیکان هپاران سولفات" (heparan sulphate proteoglycan)  که در سطح سلول‌های سرطان روده بزرگ وجود دارد، مهندسی می‌شود.
این میکروب در سلول‌های سرطانی فرود می‌آید و سپس منتظر میزبانش می‌ماند تا مواد غذایی حاوی " گلوکوزینولات‌ها" (glucosinolates)مصرف کند.
گلوکوزینولات‌ها که در کلم بروکلی، کاهو و دیگر سبزیجات از طبقه چلیپائیان وجود دارند، از طریق آنزیم ترشح‌شده از این باکتری، به مولکولی به نام "سولفورافان" (sulphoraphane) که یک ترکیب مشهور برای از بین بردن سرطان است، تبدیل می‌شوند.
 محققان در این پژوهش، ابتدا فرآیند مورد نظر را به صورت درون‌کشتگاهی آزمایش کردند و دریافتند که ترکیب باکتری ساخته شده و گلوکوزینولات‌ها، بیش از 95 درصد سلول‌های سرطانی روده بزرگ را از بین بردند./ص
منبع: ایسنا
 




نظرات :
از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.
ساعت و تاریخ : 18:15- 1397/3/28
نام :
پست الکترونیکی :
صفحه شخصی :
توضیحات :
معرفی اساتید و پزشکان
دکتر خوشنویس مریم - متخصص قلب
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
دکتر فرشیدمهر پژمان - فوق تخصص جراحی عروق
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
کاربــران

کد ملی :

رمز عبور :

تبلیغات