۱۳۹۸ سه شنبه ۶ فروردين | Tuesday 26 March 2019  English         Arabic
بیمارستان سینا
بیمارســتان تخصصی و فوق تخصصی سینــا
1397/11/17 : تاریخ مطلب روز جهانی برای دانه های خوشمزه و مقوی

 

 

 

 

 

 

 


به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا به نقل از ایرنا، دهم فوریه (21 بهمن ماه) به عنوان روز جهانی حبوبات برای اولین بار در سال 2019 میلادی در تقویم سازمان ملل ثبت شده است؛ روزی برای ترویج مصرف دانه هایی که علاوه بر ارزش غذایی، تاثیر مطلوب بر محیط زیست دارند.
مجمع عمومی سازمان ملل با توجه به آثار مطلوب منابع پروتئین گیاهی از جمله برای محیط زیست، مصرف این دانه های خوراکی را به عنوان یک منبع جایگزین پروتئین حیوانی تشویق می کند.
این مجمع در تلاش برای جهانی کردن اقداماتی که در سال 2016 میلادی به عنوان سال بین المللی حبوبات انجام گرفت، روز جهانی حبوبات را تعیین کرده است.
حبوبات متشکل از دانه های خوراکی خانواده بنشن از جمله انواع عدس، لوبیا، نخود و نخودفرنگی هستند. تمام این دانه ها حاوی مقادیر زیادی پروتئین هستند و باید در یک رژیم غذایی گیاهی مصرف شوند تا پروتئین موردنیاز روزانه را تامین کنند.
همچنین این دانه ها منبعی غنی از فیبر، منیزیم، پتاسیم، فسفر، اسیدهای آمینه، آهن و روی محسوب می شوند. مقادیر زیاد آهن در این دانه های خوراکی اثر مطلوبی بر سلامت زنان در سنین باروری دارد.
محیط زیست نیز از کشت دانه های حبوبات منتفع می شود. این گیاهان قابلیت عجیبی در تثبیت نیتروژن اتمسفر در خاک دارند.




نظرات :
از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.
ساعت و تاریخ : 09:07- 1398/1/6
نام :
پست الکترونیکی :
صفحه شخصی :
توضیحات :
معرفی اساتید و پزشکان
دکتر شریفی عليرضا - متخصص داخلي، فوق تخصص گوارش
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
دکتر پورقربان رامین - متخصص رادیولوژی
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
کاربــران

کد ملی :

رمز عبور :

تبلیغات