۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر | Thursday 23 November 2017  English         Arabic
بیمارستان سینا
بیمارســتان تخصصی و فوق تخصصی سینــا
1389/11/20 : تاریخ مطلب تغذیه در بیماران دیالیزی

به گزارش مسئول تغذیه بیمارستان سینا: اهداف رژیم درمانی در بیماران دیالیزی عبارتند از :
• جایگزین کردن اسیدآمینه از دست رفته بدون ایجاد علائم اورمی
• اطمینان از دریافت پروتئین و انرژی
• متعادل کردن دریافت آب والکترولیت برحسب تحمل
•  جلوگیری از استئوپنی،ضعف عضلانی،آریتمی قلبی و هیپرتری گلیسریدمی
• جلوگیری و درمان فشارخون ثانویه


مواد غذایی که در همودیالیز باید محدود شوند به شرح زیر می باشند :
- غذاهای حاوی سدیم بالا مانند : سوسیس، کالباس، خیارشور، تن ماهی، ماهی دودی
- غذاهای حاوی فسفر بالا مانند : شیر و ماست (روزانه بیش از نصف لیوان مصرف نشود )
- غذاهای حاوی پتاسیم بالا مانند :سبزیجاتی مثل ( اسفناج پخته ،گوجه فرنگی،کدوحلوایی،سیب زمینی)و میوه هایی مثل (پرتقال ،انجیر،زردآلو،خرما،کیوی، موز)
- پنیر( روزانه بیشتر از 30 گرم کم نمک مصرف نشود )
- نوشابه های گاز دار بدلیل داشتن اسید فسفریک حذف گردد)

 بیماران همودیالیزی ،نمک و مایعات را باید به مقداری دریافت نمایند که افزایش وزن دو دیالیز آنها بیش از 2 کیلوگرم نباشد .

 




نظرات :
از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.
ساعت و تاریخ : 23:28- 1396/9/2
نام :
پست الکترونیکی :
صفحه شخصی :
توضیحات :
معرفی اساتید و پزشکان
دکتر ستوده نیا مهران - متخصص طب اورژانس
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
دکتر تقاء منصوره - متخصص بیماریهای مغز و اعصاب
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
کاربــران

کد ملی :

رمز عبور :

تبلیغات