۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين | Tuesday 31 March 2020  English         Arabic
بیمارستان سینا
بیمارســتان تخصصی و فوق تخصصی سینــا
1390/05/26 : تاریخ مطلب براي جلوگيري از افزايش وزن در ماه رمضان؛بیش از حد غذاهای چرب و شیرین مصرف نكنيد

به گزارش وب دا، دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: روزه‌داران هنگام افطار از مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا به مقدار زیاد مصرف نکنند، زیرا باعث افزایش وزن می‌شود.

بنابراين گزارش، بهتر است روزه‌داران روزه‌شان را با آب ولرم باز کرده و پس از آن از نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش استفاده کنند و حتما بین افطار تا شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند و نوشيدن آب فراوان را فراموش نكنند.

بر اساس اين گزارش، افراد بايد در وعده سحری، غذای کافی بخورند و همچنین آبمیوه‌ و سبریجاتی مانند هویج و گوجه‌فرنگی را فراوان مصرف کنند، زیرا مقدار زیادی ویتامین را به صورت فشرده به بدن آن‌ها می‌رساند.

اين گزارش مي افزايد، برای تامین قند خون افراد روزه‌دار همانند زمانی که روزه‌ دار نیستند، باید سه وعده غذا بخورند که این وعده‌ها شامل سحر، افطار و شام است البته مصرف غذا در دو وعده سحری و افطار  نیز اشکالی ندارد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذيه جامعه در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل ۵ گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوه‌ها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و تخم‌مرغ و شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیه‌ای بدن توصیه می‌شود استفاده از خرما در ماه رمضان به‌خصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزه‌دار بسیار مؤثر است همچنين روزه‌داران سعی کنند به جای غذاهای چرب و سرخ شده، از غذاهای آب پز و بخارپز شده استفاده کنند .

گردآورنده: م.اسدی




نظرات :
از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.
ساعت و تاریخ : 21:26- 1399/1/12
نام :
پست الکترونیکی :
صفحه شخصی :
توضیحات :
معرفی اساتید و پزشکان
دکتر واعظی تورج - متخصص جراحی فک و صورت
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
دکتر مالمیر کاظم - متخصص فیزیوتراپی
جهت مشاهده CV کلیک نمائید
کاربــران

کد ملی :

رمز عبور :

تبلیغات