نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 07:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 327
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید اعتباربخشی بیمارستان سینا توسط ارزیابان کشوری انجام شد

تیم ارزیابی اعتبار بخشی کشوری در 3 روز پیاپی، دوم، سوم و چهارم تیرماه 1403 با حضور در بیمارستان سینا به ارزیابی این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا؛ در نخستین روز ارزیابی، تیم ارزیابی اعتبار بخشی با تیم مدیریت و رهبری بیمارستان با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی، داودپناهی، مدیر و مینا نجفی، مدیر پرستاری نشستی تشکیل دادند و در این نشست ضمن معارفه به ارائه گزارش عملکردی از بیمارستان سینا پرداخته شد.

دکتر طالبیان در این نشست، ضمن بیان خوش آمدگویی، از حضور تیم ارزیابی حرفه ای در سطح کشور در بیمارستان سینا ابراز خرسندی کرد و برای تیم ارزیابی و همکاران بیمارستان آرزوی سلامتی و موفقیت داشت.

در ادامه مدیر بیمارستان، گزارش عملکرد این مرکز را ارائه و به معرفی تیم مدیریت و رهبری و تعداد نیروی های انسانی شاغل، درمانگاه ها، واحدهای پاراکلینیکی، بخش ها، مراکز تحقیقاتی و خدمات قابل ارائه بیمارستان پرداخت.

وی با اشاره به سند استراتژیک بیمارستان، سرعت و دقت در ارائه خدمات با احترام به بیمار و همراهان، یادگیری و بهبود مستمر کیفیت، نشاط، همدلی و کرامت انسانی و ایمنی و ملاحظات زیست محیطی را از ارزش های این مرکز درمانی خواند و رسالت بیمارستان سینا را ارائه ایمن ترین خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی مبتنی بر فن آوری و دانش روز در بخش های تخصصی و فوق تخصصی، با حفظ کرامت انسان ها در راستای ارتقاء سلامت جامعه و در سطح ملی و منطقه ای عنوان کرد.

پناهی، چشم انداز بیمارستان را این گونه بیان داشت: بیمارستان سینا به عنوان نخستین بیمارستان ایران با تجربه ای بیش از یک قرن در ارائه خدمات بالینی، در پنج سال آینده الگویی برای خدمات تشخیصی، درمانی و آموزشی در سطح کشور و سرآمد بیمارستان ها در منطقه خواهد شد. مدیر بیمارستان سینا در توصیف اهداف استراتژیک، ارتقای حوزه آی تی را در مبحث سلامت و بیمارستان سینا بسیار مهم تلقی کرد.

مدیر بیمارستان سینا در ادامه به بیان مهمترین دستاوردهای بیمارستان سینا در سال های اخیر پرداخت از جمله موفقیت سامانه جراحی رباتیک از راه دور سینا و کسب جایزه جهانی GTI Award 2024  ، پناهی همچنین افتتاح بخش های پت اسکن، ام ار ای دوم، درمانگاه پیوند کلیه و واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان، انجام عمل جراحی مغز در حالت بیداری و راه اندازی مرکز لیزر و فن آوری های نوین در بخش ارولوژی بیمارستان را از دیگر دستاوردهای بیمارستان سینا خواند.

وی، همچنین انجام 123 عمل پیوند کلیه موفقیت آمیز و 155 مورد اهدای عضو در سال 1402 ، برگزاری دوره آموزشی سفیران زندگی و اولین نشست علمی پیوند کلیه در بیمارستان و انجام عمل ترمیم موفقیت آمیز آنوریسم آئورت شکمی به روش اندوواسکولار پیشرفته را نیز به عنوان دستاوردهای سال گذشته بیمارستان عنوان کرد.

پناهی، بیمارستان سینا را قطب ام اس کشور و خاورمیانه خواند و مراحل ساخت ساختمان ام اس ( امام رضا (ع)) را با مشارکت خیرین سلامت و پیگیری های بیمارستان روبه اتمام عنوان کرد.

تاسیس مرکز مداخله سردرد، ثبت ریجستری سنگ های ادراری ایران توسط مرکز تحقیقات ارولوژی، اجرای برنامه ثبت ملی بیماران آسیب نخاعی توسط مرکز تحقیقات ترومای بیمارستان نیز از دیگر دستاوردهایی بود که مدیر بیمارستان سینا در این نشست به آن اشاره داشت.

پناهی همچنین به بیان مقایسه آماری سال های 1399 تا 1402 در حوزه های درصد اشغال تخت، تعداد کل بیماران بستری، تعداد اعمال جراحی، تعداد کل جراحی پیوند کلیه، تعداد کلی مراجعین اورژانس، درمانگاه ها و واحدهای پاراکلینیکی و درصد رضایتمندی بیماران پرداخت.

پس از جلسه، تیم ارزیابی اعتبار بخشی از بخش ها و واحدهای بیمارستان به صورت میدانی بازدید به عمل آوردند.

 

  • گروه خبری : حوزه ریاست ,حوزه مدیریت,بازدیدها
  • کد خبر : 269515
فاطمه  صدراپور
تهیه کننده:

فاطمه صدراپور

تنظیمات پس زمینه