در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی (ع) دوشنبه 24 دی سال 1403 در مراسمی با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رییس بیمارستان، داود پناهی، مدیر بیمارستان و اعضای هییت علمی از خیرین عرصه سلامت قدردانی شد.
این روزها با شروع فصل سرما نام ویروس(HMPV) بر سر زبان ها افتاد ه و نگرانی هایی در خصوص شیوع آن برای مردم ایجاد شده و اینکه آیا جامعه با بیماری جدید دیگری روبروشده است؟
در آستانه ولادت حضرت علی (ع)، دوشنبه 24 دی ماه 1403 خیرین سلامت در بازدیدی از تجهیزات پزشکی اهدایی به بیمارستان سینا از نزدیک شاهد ثمره فعالیت های خیرخواهانه خود بودند و به همین مناسبت از آنان قدردانی شد.
به پاس پژوهش و تحقیق در حوزه علوم اعصاب و بیماری ام اس، عنوان پژوهشگر ملی منتخب بیست و پنجمین جشنواره ابوریحان بیرونی به دکتر محمدعلی صحرائیان استاد برجسته و فرهیخته بیمارستان سینا اعطا شد.
در قلب تاریخ پرشکوه این سرزمین، ردپای بزرگی از تحول و پیشرفت بهجا مانده است. بیمارستان سینا، نامی که با تاریخ پزشکی ایران گره خورده و داستانی ماندگار از دانش، تلاش و امید را روایت میکند.
روزگاری در کوچهپسکوچههای تهران قدیم، فریاد درد بیماران بیپناه در سکوتی سهمگین گم میشد. تا آنکه در سفر ناصرالدینشاه به اروپا، جرقهای روشن شد؛ تجربه بیمارستانهای فرنگی به او نشان داد که میتوان مکانی بنا کرد تا دردها التیام یابند و اینگونه بود که سنگبنای نخستین بیمارستان مدرن در ایران گذاشته شد. این بیمارستان که بعدها نام سینا را بر خود گرفت، نماد آغاز تحولات شگرف در تاریخ پزشکی ایران شد.
مراسم باشکوه گرامیداشت 173 سالگی تأسیس دارالفنون و 153 سال خدمترسانی بیمارستان سینا، به عنوان نهادهای بنیادین علمی و پزشکی کشور، روز شنبه 8 دی 1403 با حضور مقامات، اساتید، پزشکان، پرستاران و خیرین سلامت برگزار شد. به مناسبت 90 سالگی دانشگاه از زمان تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران مراسم ویژه دیگری 13 تا 15 بهمن 1403 برگزار خواهد شد.