نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1405/03/25 - 09:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 202
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امضای تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه ارتباطات و بیمارستان سینا برای توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در حوزه سلامت

تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیمارستان سینا با هدف توسعه، به‌کارگیری و ارتقای سطح فناوری‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های مرتبط با سلامت، بهداشت و درمان با حضور دکتر محمدحسین شیخی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس، دکتر امیر شکری معاون پژوهشی و داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا به امضا رسید.

155991fjBHitI3Mh79JkYd1

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ این تفاهمنامه که با محوریت تعامل در عرصه‌های سیاست‌گذاری، تدوین برنامه‌های راهبردی و اجرای پروژه‌های کلان هوش مصنوعی منعقد شده است، بر توسعه محصولات و خدمات تخصصی و اشتراک‌گذاری ظرفیت‌های پردازشی و آزمایشگاهی طرفین تأکید دارد.

آموزش و توانمندسازی، تبادل داده و دانش، ادغام صنعت و پزشکی و حمایت از پروژه‌های نخبگان و پایان‌نامه‌های دانشجویی، از اهداف محوری این همکاری مشترک است که زمینه‌ساز هم‌افزایی اکوسیستم نوآوری دو مجموعه خواهد بود.

دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، در حاشیه امضای این سند ضمن استقبال از همکاری مشترک با پژوهشگاه، اظهار داشت: ما کارهای بزرگ و افق‌های روشنی را در حوزه هوش مصنوعی پیش‌بینی کرده‌ایم که قصد داریم با تکیه بر توان علمی پژوهشگاه به مرحله اجرا برسانیم. با تکیه بر این تفاهمنامه و همراستا با سیاست‌های نوین درمانی، امیدواریم برکات این همکاری علاوه بر خدمت‌رسانی شایسته به بیماران، بتواند به عنوان یک نمونه کاری موفق و الگویی مناسب برای بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در سطح کشور باشد.

دکتر محمدحسین شیخی، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیز با تأکید بر ضرورت ورود ابزارهای نوین به عرصه پزشکی گفت: امروز استفاده از هوش مصنوعی در تمامی ارکان جامعه به ویژه حوزه پزشکی به یک ضرورت جدی تبدیل شده و جامعه پزشکان تمایل وافری به این ابزارها دارند، اما لازم است نقشه راه دقیق و روشنی از سوی وزارت بهداشت برای این مسیر تعیین شود. پژوهشگاه با توسعه این تعاملات علمی، متعهد به ایجاد بستری مناسب برای پیشبرد این فناوری است و امیدواریم همکاری مشترک با بیمارستان سینا، حرکت مثبتی باشد تا به عنوان یک نقشه راه کارآمد برای استفاده بهینه از این تکنولوژی در کشور قرار گیرد.

  • کد خبر : 323495
علیرضا براتی
تهیه کننده:

علیرضا براتی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه