اهدای یک دستگاه فیوژن به بخش رادیولوژی بیمارستان سینا با یاد و نام دکتر مهدی میرسعیدی
بخش رادیولوژی بیمارستان سینا به همت و اندیشه خیرخواهانه خانواده دکتر مهدی میرسعیدی، دوشنبه 6 بهمن ماه 1404 مجهز به دستگاه فیوژن شد تا با به کارگیری این دستگاه مسیر درمان بیماران دردمند هموارتر طی شود.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اهدای دستگاه فیوژن به بخش رادیولوژی بیمارستان سینا که از نخستین مراکز رادیولوژی کشور محسوب می شود گامی دیگر برای سلامت و درمان مردم برداشته شد.
در همین راستا با حضور خیر عرصه سلامت، کوروش میرسعیدی در بیمارستان و در معیت دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی و داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا از این دستگاه بازدید شد.
نگاه خیر خواهانه خانواده زنده یاد استاد دکتر مهدی میرسعیدی، استاد ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بار دیگر در بیمارستان سینا در راه اندازی و نصب دستگاه فیوژن تجلی یافت تا با گره خوردن دانش متخصصین رادیولوژی بیمارستان، دردی از دردهای بیماران کاسته شود و مسیر درمان هموارتر پیش رود.
پس از بازدید از دستگاه فیوژن، خیر عرصه سلامت از پروژه در حال ساخت اتاق های عمل بیمارستان سینا نیز بازدید کرد.
ارسال نظر