• تاریخ انتشار : 1403/03/13 - 08:18

نتایج مسابقات نیمه نهایی و فینال گل کوچک آقایان و رقابت های استقامتی بانوان اعلام شد

بازی های نیمه نهایی و فینال مسابقات گل کوچک بیمارستان سینا سه شنبه 8 خرداد سال 1403 در محوطه بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا؛ از 4 تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی 2 تیم مدیریت و حراست و تیم کارپردازی و پذیرش به مرحله فینال راه یافتند که در این مرحله تیم مدیریت و حراست عنوان قهرمانی را کسب کردند.

و به ترتیب تیم های کارپردازی و پذیرش عنوان دوم و داروخانه سیزده آبان عنوان سوم را به دست آورد.

همچنین رقابت های استقامتی انفرادی بانوان با کسب مقام اول توسط اکرم جلالی، پرستار بخش جراحی دو و کسب مقام دوم توسط شیوا شایسته از بخش اداری و پشتیبانی و کسب مقام سوم توسط اکرم مرادیان از واحد داروخانه به پایان رسید.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,حوزه مدیریت,رفاهی