نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/07/16 - 13:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 228
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نسل جدید متخصصان در بیمارستان سینا: برگزاری کارگاه معارفه دستیاران نو ورود

کارگاه دو روزه معارفه دستیاران نو ورود بیمارستان سینا به همت معاونت آموزشی این مرکز، در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶ و ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست، رئیس و معاونین، مدیر بیمارستان و سخنرانان ضمن تبریک به دستیاران جدید، به معرفی تاریخچه، ساختار و اهمیت دوره تخصصی در این مرکز پرداختند.

معاون آموزشی: همدلی، کلید پیشبرد فعالیت‌ها

در ابتدای این کارگاه، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی بیمارستان سینا، ضمن خوشامدگویی به دستیاران جدید، حضور آنان را تبریک گفت. او با تأکید بر نقش حیاتی “همدلی” در پیشبرد مؤثر فعالیت‌های درمانی و آموزشی، اظهار داشت: «یک دوره جدیدی در زندگی شما آغاز شده است. در دوره تخصص، احساس تعلق خاطری به پزشکی پیدا می‌کنید و این دوران بسیار مهم است؛ امیدوارم بهره کافی از آن ببرید.»

رئیس بیمارستان: از مریض‌خانه دولتی تا بیمارستان سینا

سپس، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، خطاب به دستیاران سال اول عنوان کرد: «شما وارد یک بیمارستان بسیار مردمی، اخلاق‌مدار و با حضور هیئت علمی‌های برجسته شده‌اید.»

دکتر طالبیان در ادامه به مرور تاریخچه این مرکز درمانی پرداخت و افزود: ناصرالدین شاه پس از سفر به اروپا در سال ۱۲۵۲، دستور ساخت بیمارستانی به سبک اروپایی را به میرزا علی‌اکبر خان نفیسی (ملقب به ناظم‌الاطباء) داد. این بیمارستان طی سه سال پایه‌ریزی و تأسیس شد و در زمان تأسیس به‌عنوان « مریضخانه دولتی» تنها ۳۰ تخت بستری داشت.

رئیس بیمارستان سینا در بخش دیگری از سخنانش به تغییر نام این مرکز اشاره کرد و گفت: «در سال ۱۳۱۹، به پاس قدردانی از خدمات بوعلی سینا، نام این مرکز درمانی از مریض‌خانه دولتی به «بیمارستان سینا» تغییر یافت.»

وی همچنین ضمن معرفی استادان نامی و برجسته بیمارستان از گذشته تا کنون، به معرفی خدمات درمانی، تشخیصی، آموزشی و پژوهشی و همچنین اعضای هیئت رئیسه پرداخت. دکتر طالبیان تأکید کرد: «بیمارستان سینا از جمله بیمارستان‌های پرتراکم و پرکار است، اما تمامی فارغ‌التحصیلان این مرکز در آینده جزو پزشکان برجسته خواهند شد.»

مدیر بیمارستان: سپاس یک شهروند

داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا، نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت در کنار همکاران، اظهار داشت: «افتخار می‌کنم که دوشادوش ۱۵۰۰ نفر از همکاران عزیزمان در محیط بیمارستان سینا نفس می‌کشم.»

او در ادامه، از زاویه‌ای متفاوت به دستیاران خوشامد گفت: «من می‌خواهم به عنوان یک شهروند از شما تشکر کنم؛ زیرا سختی‌های رشته پزشکی را دیدید و پذیرفتید و وارد این مسیر شده‌اید.»

معاون پژوهشی: جایگاهی بزرگ برای کسب تجربه

دکتر امیر شکری، معاون پژوهشی بیمارستان، ضمن معرفی امکانات و فعالیت‌های پژوهشی مرکز، بیان کرد: «جایگاهی که امروز در آن قرار گرفته‌اید، جایگاه بسیار بزرگی است و حضور در بیمارستان سینا می‌تواند تجربه عظیمی را برای شما به ارمغان بیاورد.»

 

 

  • کد خبر : 306446
فاطمه  صدراپور
تهیه کننده:

فاطمه صدراپور

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه