• تاریخ انتشار : 1403/01/13 - 10:15

پیام قدردانی رئیس بیمارستان سینا در پی تلاش و خدمت رسانی همکاران این مرکز در ایام تعطیلات نوروزی

دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا با ارسال پیامی از تلاش و همت همکاران این مرکز در ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

دکتر محمدتقی طالبیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا،متن پیام به شرح زیر است:

به نام خدا

همکاران ارجمند؛ سلام و درود بر شما، که بهار زیبا را با انگیزه‌ ای دو چندان آغاز کردید و اشتیاق کمک به همنوع و پا با برجا ماندن، چرخه سلامت در ایام تعطیلات نوروزی شما را برآن داشت که کمر همت‌ بسته و استوارتر از دیگر ایام به خدمت بپردازید.

همت والا و شکیبایی بلندتان در عرصه سلامت جامعه، بسی جای تقدیر است. امید است، سلامتی، سرافرازی و سربلندی، بدرقه راهتان باشد و توفیق خدمت به خلق روزی همیشگیتان گردد.

دکتر محمدتقی طالبیان

رئیس بیمارستان سینا