پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آشنایی با بیماری های غدد؛ از دیابت تا تیروئید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، دکتر مهدی ابراهیمی، فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم در برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران شایع ترین بیماری های غدد را بیان کرد و گفت: بیمارانی که از مشکلات هورمونی، متابولیک و سوخت و ساز بدن رنج می برند باید به پزشکان غدد مراجعه داشته باشند و معاینه توده ها و غده هایی که در بدن رشد می کنند مانند پستان، در سطح شکم و یا بافت زیر جلدی در حوزه کاری متخصص غدد قرار نمی گیرد. وی در ادامه افزود: بیماری های دیابت و تیروئید، 2 بیماری هستند که شایعترین مراجعین متخصصان غدد را تشکیل می دهند و امروزه در درمان بیماری های دیابت و تیروئید، انقلاب بزرگی در دنیا صورت گرفته است.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: نحوه سرایت و علائم تب دنگی از فاز اولیه تا حاد ( قسمت اول)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، با توجه به گسترش تب دنگی در برخی از کشورهای مجاور و نیاز به آگاهی رسانی در این خصوص، دکتر مهناز منتظری، متخصص عفونی و فلوشیپ عفونت های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این فیلم به بیان نحوه سرایت و علائم این بیماری در مراحل مختلف ابتدایی تا حاد پرداخته است. دکتر منتظری با بیان اینکه تب دنگی از طریق گزش پشه ماده آئدس به انسان منتقل می شود، عنوان داشت: این پشه بر خلاف پشه ملاریا در تمام طول روز و تا قبل از تاریک شدن هوا انسان را مورد گزش انجام می دهند و از ساعت 6 صبح تا 8 شب زمان اوج گزش پشه آئدس است. وی در ادامه دوره کمون بیماری را 4 تا 10 روز خواند و عنوان داشت: این بیماری می تواند طیف متنوعی از علائم از یک آلودگی بدون علامت تا تب دنگی شدید را دربربگیرد.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): معرفی مرکز مداخله سردرد بیمارستان سینا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورلوژی بیمارستان سینا در این قسمت از برنامه مراقبت سلامت، مرکز مداخله ای سردرد بیمارستان سینا را معرفی می کند. در مرکز مداخله سردرد بیمارستان سینا از روش های کمکی کنترل سردرد برای بیمارانی که از سردرد های میگرنی مقاوم به درمان و سردردهای مزمن رنج می برند استفاده می شود. سردردهای مزمن به سردردهایی که بیش از 15 روز در ماه طول بکشد گفته می شود. این روش های درمانی برای بیمارانی که به علت سردرد زیاد، وابستگی دارویی پیدا کرده اند نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در مرکز مداخله ای سردرد بیمارستان سینا، با کمک دستگاه های پیشرفته همچون RTMS ، TDCS (تحریک الکترتیکی مغز) و روش های نورفیدبک و بیوفیدبک و تزریقات سردرد برای کنترل و مهار سردردهای مقاوم به درمان و مزمن استفاده می شود.
پرسش و پاسخ با متخصص دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: پیشگیری و تشخیص به هنگام ناباروری در مردان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، 24 تا 30 خردادماه به عنوان هفته سلامت مردان در تقویم سلامت کشور نامگذاری شده است به همین مناسبت گفتگویی در خصوص پیشگیری و تشخیص به هنگام ناباروری در مردان با دکتر عبدالرضا محمدی، متخصص ارولوژی و فلوشیپ اندویولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. دکتر محمدی در تعریف ناباروری عنوان داشت: اگر زوجی بدون روش های پیشگیری به مدت یکسال برای فرزندآوری اقدام داشته باشند و به نتیجه نرسند، دچار ناباروی شده اند. 40 الی 50 علل ناباروری مردانه است که علل ها ناباروری در مردان به 2 دسته کلی تقسیم می شوند که شامل اختلال در تولید اسپرم است و یا اینکه تولید اسپرم مناسب است و مسیرهای خروجی اسپرم بسته است
کمک های خیرخواهانه خیرین سلامت در سال 1402 به بیمارستان سینا
تامز رس: شکوه کار خیر در بیمارستان سینا
شکوه خیراندیشی و مشارکت خیرین سلامت در بیمارستان سینا، پستی و بلندهای درمان را در حوزه های تامین تجهیزات مورد نیاز و عمرانی در سال 1402هموارتر کرد. در این مسیر خیرین حوزه سلامت همراهان بی بدیل برای مدیران و دست اندرکاران بیمارستان بوده و در هر برهه از زمان دست یاری گرشان بازوی توانمند برای ارائه خدمات شایسته به مردم این مرز بوم بوده و هست چرا که خوب میدانند دستانی که رو به آسمان بی انتها برای دعا بلند می شود آن ها را از یاد نخواهند برد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: بیماری پارکینسون را بیشتر بشناسیم
دکتر محمدرضا قینی، متخصص بیماری های داخلی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران علائم و درمان های بیماری پارکینسون را بیان کرد.
گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران (معرفی بیمارستان سینا به زبان عربی)
تامز پلاس: مستشفى سینا، مستشفى لکلّ الناس فی العالم
یعدّ مرکز سینا، البحثی والعلاجی باعتباره أول مستشفى حدیث فی ایران، وبتقدیمه الخدمات الطبیة التخصصیة وما فوق التخصصیة على مدى مئة وخمسین سنة، یعدّ واحدا من المراکز الطبیة الهائلة لمجموعة جامعة طهران للعلوم الطبیة، حیث یمارس أنواع النشاطات الطبیة المختلفة فی مجالات عدّة، وهو مرکز موثوق وبتکالیف معقولة لکافّة المرضى الوافدین ومرافقیهم إلى مدینة طهران.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: زیان های سیگار الکترونیک
به مناسبت هفته بدون دخانیات و با توجه به گسترش استفاده از سیگارهای الکترونیکی در سطح جامعه با دکتر مریم الباجی، فوق تخصص ریه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مضرات آن گفت و گو کردیم.
تامزجی سی: معرفی واحد طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان سینا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا؛ دکتر محدثه آزادواری، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان سینا را معرفی کرد. در درمانگاه طب فیزیکی بیمارستان سینا به درمان دردهای عضلانی اسکلتی مانند؛ گردن درد، کمردرد، زانو درد، دردشانه و ... پرداخته می شود. در این درمانگاه از دستگاه های به روز و روش های درمانی نوین مطابق با آخرین استانداردهای جهانی بهره گرفته می شود.
تامزQ&A : آیا بازگشت به زندگی بیماران مرگ مغزی امکان پذیر است؟
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، دکتر محمدرضا خاجوی، متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به سوال آیا بازگشت به زندگی بیماران مرگ مغزی امکان پذیر است؟ گفت: بیماران مرگ مغزی بیمارانی هستند که بر اثر سانحه یا حادثه ای که برای آنان اتفاق افتاده، مغز به صورت غیر قابل برگشت روند تدریجی به سوی مرگ را طی می کند. وی در ادامه به بیان تفاوت های بیماران مرگ مغزی با بیماران در کما پرداخت و بیان داشت: در بیمارانی که در حالت کما فرو رفته اند خون به مغز جریان دارد و مغز زنده است ولی در بیماران مرگ مغزی، جریان خون به مغز قطع شده است.