تامز جی سی(مراقبت سلامت): بازدید رئیس بخش ارولوژی و اندویورولوژی بیمارستان هیومنیتاس ایتالیا از اتاق عمل رباتیک بیمارستان سینا
به گزارش سینا رسانه روابط عمومی بیمارستان سینا؛ دکتر امید صدیق، رئیس بخش ارولوژی و اندویورولوژی بیمارستان هیومنیتاس ایتالیا در بازدیدی از اتاق عمل رباتیک بیمارستان سینا از ساخت ربات سینا توسط مهندسان ایرانی ابراز خرسندی کرد و بیان داشت: ربات می تواند کیفیت جراحی را ارتقاء دهد و به کاهش عارضه های بعد از عمل جراحی کمک کند و خوشبختانه ربات سینا از قابلیت های منحصربه فردی برخوردار است که این نشان دهنده مهارت مهندسان ایرانی ست.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): آشنایی با واحد پت اسکن بیمارستان سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران
پت اسکن بیمارستان سینا امکان تشخیص به موقع انواع سرطان ها و ارزیابی های دقیق پاسخ به درمان را فراهم می کند. از دیگر خدمات این واحد، ارائه کاربردهای غیرسرطانی پت اسکن است که شامل طیف وسیعی از بیماری های می شود. مراجعه کنندگان می توانند، برای گرفتن نوبت از واحد پت اسکن بیمارستان سینا با شماره 63121645-021 تماس بگیرند.
تامز هیستوری: از مریضخانه تا بیمارستان، نگاهی به تاریخچه بیمارستان سینا
در قلب تاریخ پرشکوه این سرزمین، ردپای بزرگی از تحول و پیشرفت بهجا مانده است. بیمارستان سینا، نامی که با تاریخ پزشکی ایران گره خورده و داستانی ماندگار از دانش، تلاش و امید را روایت میکند. روزگاری در کوچهپسکوچههای تهران قدیم، فریاد درد بیماران بیپناه در سکوتی سهمگین گم میشد. تا آنکه در سفر ناصرالدینشاه به اروپا، جرقهای روشن شد؛ تجربه بیمارستانهای فرنگی به او نشان داد که میتوان مکانی بنا کرد تا دردها التیام یابند و اینگونه بود که سنگبنای نخستین بیمارستان مدرن در ایران گذاشته شد. این بیمارستان که بعدها نام سینا را بر خود گرفت، نماد آغاز تحولات شگرف در تاریخ پزشکی ایران شد.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): آشنایی با واحد رادیولوژی بیمارستان سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران
اشعه ایکس 8 نوامبر مصادف با 17 آبان ماه کشف شد و هر ساله این روز را به نام روز رادیولوژی گرامی داشته می شود به همین مناسبت دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی بیمارستان سینا به معرفی خدمات این بخش پرداخته است.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: جهان در حال غرق شدن در پلاستیک، معضلات استفاده از مواد پلاستیکی چیست؟
دکتر پیمان سلامتی، استاد پزشکی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه به بیان معضلاتی که در پی استفاده گسترده از مواد پلاستیکی در زندگی بشری می افتد می پردازد و عنوان می دارد؛ تک تک ما تا جایی که می توانیم باید از مواد پلاستیکی استفاده نکنیم و در استفاده از پلاستیک ها برای آن جایگزین در نظر بگیریم و در سطح کلان دولت ها باید به سمتی حرکت کنند که از تولید پلاستیک کاسته شود و برای دفع زباله های پلاستیکی تدابیری اندیشیده شود و به عبارتی از پلاستیک استفاده کنیم اما در آن غرق نشویم.
تامز پلاس: برگزاری پنجمین نشست تخصصی و بازدید مدیران دفاتر و شرکت های خدمات مسافرتی و گردشگری در بیمارستان سینا
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، پنجمین نشست تخصصی و بازدید مدیران دفاتر و شرکت های خدمات مسافرتی و راهنمایان گردشگری از بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکشنبه 22 مهرماه 1403 در بیمارستان سینا برگزار شد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آشنایی با واحد استریل مرکزی بیمارستان سینا؛ شیوه استریل استاندارد چگونه است؟
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، هرساله 14 تا 24 مهرماه به نام هفته جهانی استریل مرکزی CSSD نامگذاری شده است به همین مناسبت در این برنامه با واحد CSSD بیمارستان سینا آشنا می شویم.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: پوکی استخوان تهدیدی خاموش برای استخوان ها
دکتر مژگان میرعبدالحق هزاوه فوق تخصص غدد و استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه به بیماری پوکی استخوان یا استئوپروز پرداخت و بیان داشت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده می شود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایع تر است. افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب می شود زیرا از سن سی سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا می کند. استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند برای سلامت استخوان ها در طول زندگی لازم است. زیرا این 2 ماده سازنده استخوان ها هستند. همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوان ها مفید محسوب می شود. مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلا به بیماری پوکی استخوان می کنند.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آنفولانزا از علائم تا واکسن
دکتر مه فروز السادات مرعشی شوشتری، متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه، علائم و راه های پیشگیری از آنفولانزا را بیان کرد. به گزارش سینا رسانه بیمارستان سینا، با شروع فصل پائیز، همه گیری بیماری آنفولانزا هم افزایش پیدا می کند. ویروس آنفولانزا معمولا از طریق قطرات تنفسی انتقال می یابد و برای پیشگیری استفاده از ماسک، شستن دست ها و واکسیناسیون توصیه می شود.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آبله میمونی از علائم تا راه های پیشگیری
دکتر مه فروز سادات مرعشی، متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه، علائم و راه های پیشگیری از آبله میمونی را بیان کرد. ویروس آبله میمونی از 3 طریق انسان به انسان، حیوان آلوده به انسان و انتقال از محیط به انسان قابل انتقال است. دوره کمون ویروس آبله میمونی 3 تا 7 روز است و علائم آن شبیه به آنفولانزا است و بیمار دچار تب، بدن درد، سردرد و بعد از چند روز فرد بیمار دچار ضایعات پوستی خواهد شد امکان دارد علائم بیماری تا 2 هفته به طول انجامد و گفته می شود این بیماری تا زمانی که ضایعات پوستی به صورت کامل برطرف نشود پوست جدید پس از افتادن دلمه های ضایعات نمایان نگردیده است می تواند مسری باشد.