دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا
رئیس بیمارستان سینا: آمارها سیر صعودی خدمات بیمارستان سینا به مردم کشور را نشان می دهد
دیدار دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه و روسای بخش های بیمارستان سینا 29 فروردین 1403 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ در این نشست، دکتر محمد تقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا؛ ضمن خوشامدگویی به بیان گزارشی اجمالی از فعالیت ها و دستاوردهای بیمارستان سینا پرداخت و بیان داشت: در حال حاضر بیمارستان سینا با 477 تخت فعال و با حضور 125 هیئت علمی فرهیخته مشغول ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی است. در بیمارستان سینا مراکز تحقیقاتی بسیاری در حال فعالیت هستند که بر اساس شاخص ها از عملکرد مطلوبی برخوردار می باشند.
وی در ادامه سخنان خود به بیان دستاوردهای اخیر بیمارستان پرداخت و اذعان داشت: خوشبختانه با زحمات دکتر محمدطالب پور، رئیس بخش جراحی یک و چهار و همکاران ایشان، بیمارستان سینا در سامانه جراحی رباتیک موفق به کسب جایزه جهانی 2024 (GTI ) شد که جای تشکر و قدردانی دارد.
راه اندازی و به بهره برداری رسیدن عمل جراحی کرانیوتومی ( جراحی مغز در بیداری) از دیگر دستاوردهایی بود که دکتر طالبیان نام برد و افزود: جا دارد در این زمینه از تیم های بیهوشی، جراحی اعصاب و دیگر عزیزان تشکری داشته باشم.
رئیس بیمارستان سینا، همچنین، انتقال 17 دقیقه ارگان کلیه به وسیله موتورلانس از بیمارستان سینا به بیمارستان هاشمی نژاد با همکاری اورژانس تهران را از دیگر دستاوردهای بیمارستان برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی مرکز لیزر در بیمارستان، بیان داشت: راه اندازی و به بهره برداری رسیدن مرکز لیزر در بیمارستان سینا سبب شده، ارائه خدمات درمانی در سرویس ارولوژی در این مرکز یک سر و گردن از دیگر مراکز دانشگاهی علوم پزشکی کشور بالاتر قرار گیرد. اولین ترمیم موفقیت آمیز آنوریسم آئورت شکمی به روش " اندوواسکولار پیشرفته " نیز از دیگر دستاوردهایی بود که در سال گذشته در بیمارستان سینا انجام پذیرفت که جا دارد از دکتر ظفرقندی و تیم ایشان و همکاران اتاق عمل، تیم بیهوشی، یکایک تشکر و قدردانی کنم.
دکتر طالبیان در ادامه افزود؛ به لطف همکاران در سال گذشته بیمارستان سینا، شاهد 163 اهدای عضو بوده است که ارائه این خدمت درمانی از زمان اعلام مرگ مغزی تا انجام اهدای عضو نیازمند یک کار گروهی منسجم و گسترده است.
دکتر طالبیان، تاسیس مرکز مداخله ای سردرد، افتتاح درمانگاه پیوند و واحد پت سی تی اسکن، ثبت ملی بیماران آسیب نخاعی توسط مرکز تحقیقات تروما، ثبت ریجستری سنگ های ادراری توسط مرکز تحقیقات ارولوژی را از دیگر فعالیت های بیمارستان سینا برشمرد.
رئیس بیمارستان سینا همچنین به بیان نتایج شاخصهای عملکردی 4 سال گذشته اشاره کرد و توضیح داد: خوشبختانه در سال گذشته درصد اشغال تخت بیمارستان از 73 درصد تا 86 درصد افزایش پیدا کرده و طی 4 سال گذشته تعداد بیماران بستری از 24 هزار بیمار به 36 هزار بیمار افزایش پیدا کرده است، همچنین انجام اعمال جراحی از 13 هزار به 21 هزار و ششصد جراحی رسیده است و در سال گذشته شاهد انجام 123 پیوند کلیه در بیمارستان بوده ایم که این آمار نشان دهنده سیر صعودی خدمات بیمارستان به مردم کشورمان است.
دکتر طالبیان با اشاره به اینکه بیمارستان سینا آمادگی راه اندازی پرونده الکترونیکی را دارد، گفت: امروزه می بایست به سمت الکترونیکی سازی پرونده های بستری حرکت کرد؛ چرا که موجب کاهش مصرف کاغذ و کاهش پرونده نویسی دستی پرستاران و افزایش مدت زمان ارائه خدمات درمانی به بیماران می شود که البته این امر با حمایت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران محقق می شود.
همچنین در این نشست، دکتر محمدرضا ظفرقندی، رئیس بخش جراحی عروق بیمارستان نیر ضمن خوشامدگی و آرزوی سال خوش برای تمام همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نماد آموزش عالی و گلستان تربیت افراد بزرگ و به نام علمی کشور است؛ بیمارستان سینا قسمت بزرگ این گلستان است که دارای نقاط مثبت و ارزش افزوده برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
رئیس بخش جراحی عروق بیمارستان سینا با اشاره به اینکه بیمارستان دارای قدمت و هویت ارزشمندی است، گفت: بیمارستان سینا در قدیمیترین مرکز شهر تهران قرار دارد، همچنین این مرکز مرز علمی کشور و دارای مراکز تحقیقاتی و فعال می باشد که اساتید به نام در آن در حال خدمت رسانی هستند.
دیگر استادان حاضر جلسه نیز به بیان پیشنهادات، نقطه نظرات و چالش های موجود خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی بخش های خود پرداختند.
ارسال به دوستان