مرکز مداخله ای سردرد بیمارستان سینا راه اندازی و به بهره برداری رسید
به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، مرکز مداخله سردرد بیمارستان سینا با حضور دکتر محمد تقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، دکتر منصوره تقاء، رئیس بخش نورولوژی و دکتر الهام جعفری، فلوشیپ سردرد این مرکز، چهارشنبه 26 مهر ماه سال 1402 افتتاح شد.
دکتر طالبیان، ضمن تبریک راه اندازی و بهره برداری مرکز مداخله ای سردرد در بیمارستان سینا این مرکز را دستاوردی در حیطه درمان سردرد برای بیمارستان سینا خواند و از خدمات و فعالیت های ارزنده دکتر تقاء و همکارانشان قدردانی کرد.
دکترتقاء مرکز مداخله ای سردرد را یک مرکز ارجاعی خواند که با حمایت های رئیس دانشگاه، رئیس و مدیر بیمارستان به مرحله راه اندازی و بهره برداری رسیده است و عنوان داشت: بیمارانی که برای آنان تمامی راه های درمانی انجام داده شده و نسبت به درمان سردرد های میگرنی و دیگر سردردها مقاوم هستند به این مرکز ارجاع داده می شوند تا به کمک دستگاه های موجود، روش های درمانی مداخله ای برای آنان انجام شود.
استاد تقاء در معرفی مرکز و دستگاه های موجود در آن بیان داشت: مرکز مداخله سردرد بیمارستان سینا به چند واحد تقسیم می شود. در واحد RTMS و با استفاده از این دستگاه به واسطه تحریک مغناطیسی مغز به بیماران در درمان سردردهای میگرنی مقاوم به درمان و به خصوص در همراهی با اضطراب و افسردگی کمک می شود که خوشبختانه شاهد نتایج مثبتی نیز در درمان سردرد به کمک دستگاه RTMS بوده ایم. این دستگاه قابلیت استفاده مداخله ای برای درمان دیگر بیماری ها همچون سکته مغزی را نیز دارد که ان شاء الله در آینده نزدیک از دیگر قابلیت آن بهره خواهیم جست.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص نحوه تجویز استفاده از دستگاه RTMS نیز افزود: برای بیمارانی که دارای سردرد مقاوم به درمان هستند معمولا 10 جلسه 20 دقیقه ای به صورت یک روز در میان توسط پزشک متخصص تجویز می شود.
دکتر تقاء در ادامه به معرفی واحدهای نوروفیدبک، بیوفیدبک و تزریقات سردرد و واحد تحریک الکتریکی مغز (TDCS) در درمان سردرد های مقاوم به درمان و یا همراه با اختلالات اضطرابی و کاهش تمرکز پرداخت.
ارسال نظر