برگزاری جشن با سعادت ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار در بیمارستان سینا
درخشش ستارگان سلامت؛ تجلیل از ایثار و مهربانی پرستاران بیمارستان سینا
در مراسم باشکوهی که به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) و گرامیداشت مقام شامخ پرستاران در روز شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد، بیمارستان سینا میزبان پرستاران، اعضای هیئت علمی و دیگر همکاران این مرکز بود.
حضور سخنگوی دولت به مناسبت روز پرستار در بیمارستان سینا، پیام آور امید و انگیزه شد
دکتر فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت بعد از ظهر پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ مصادف با ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار با پرستاران اورژانس بیمارستان سینا و دیگر بخش های درمانی این مرکز دیدار و این روز را به پرستاران تبریک و تهنیت گفت. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، در این دیدار داود پناهی، مدیر و مینا نجفی، مدیر پرستاری بیمارستان وی را همراهی کردند.
مراسم قدردانی از سرپرستاران بیمارستان سینا به مناسبت گرامیداشت روز پرستار
به گزارش سینا رسانه روابط عمومی بیمارستان سینا؛ در آستانه ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در نشستی با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، داود پناهی، مدیر بیمارستان و مینا نجفی، مدیر پرستاری این مرکز از سرپرستاران بخش ها قدردانی به عمل آمد.
پیام تبریک رئیس بیمارستان سینا به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) روز پرستار
دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا در پیامی ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آشنایی با واحد استریل مرکزی بیمارستان سینا؛ شیوه استریل استاندارد چگونه است؟
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، هرساله 14 تا 24 مهرماه به نام هفته جهانی استریل مرکزی CSSD نامگذاری شده است به همین مناسبت در این برنامه با واحد CSSD بیمارستان سینا آشنا می شویم.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: آنفولانزا از علائم تا واکسن
دکتر مه فروز السادات مرعشی شوشتری، متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه، علائم و راه های پیشگیری از آنفولانزا را بیان کرد. به گزارش سینا رسانه بیمارستان سینا، با شروع فصل پائیز، همه گیری بیماری آنفولانزا هم افزایش پیدا می کند. ویروس آنفولانزا معمولا از طریق قطرات تنفسی انتقال می یابد و برای پیشگیری استفاده از ماسک، شستن دست ها و واکسیناسیون توصیه می شود.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: نحوه سرایت و علائم تب دنگی از فاز اولیه تا حاد ( قسمت اول)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، با توجه به گسترش تب دنگی در برخی از کشورهای مجاور و نیاز به آگاهی رسانی در این خصوص، دکتر مهناز منتظری، متخصص عفونی و فلوشیپ عفونت های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این فیلم به بیان نحوه سرایت و علائم این بیماری در مراحل مختلف ابتدایی تا حاد پرداخته است. دکتر منتظری با بیان اینکه تب دنگی از طریق گزش پشه ماده آئدس به انسان منتقل می شود، عنوان داشت: این پشه بر خلاف پشه ملاریا در تمام طول روز و تا قبل از تاریک شدن هوا انسان را مورد گزش انجام می دهند و از ساعت 6 صبح تا 8 شب زمان اوج گزش پشه آئدس است. وی در ادامه دوره کمون بیماری را 4 تا 10 روز خواند و عنوان داشت: این بیماری می تواند طیف متنوعی از علائم از یک آلودگی بدون علامت تا تب دنگی شدید را دربربگیرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: بیماری پارکینسون را بیشتر بشناسیم
دکتر محمدرضا قینی، متخصص بیماری های داخلی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران علائم و درمان های بیماری پارکینسون را بیان کرد.
بازدید تیم مدیریت ایمنی بیمار از بخش های بیمارستان سینا
بیمارستان سینا، تیم مدیریت ایمنی بیمار شنبه 19 خرداد 1403 از بخش های جراحی فک و صورت، نورلوژی زنان و مردان، ام اس و اتاق های عمل جنرال، ارولوژی و کت لب بازدید کردند.