• تاریخ انتشار : 1403/07/14 - 09:06

اهدای عضو، اهدای زندگی

آخرین تصمیم زندگی مشترک

لیلا اشتیاقی مادر و همسری مهربان با اهدای عضو در بیمارستان سینا جان چند تن را نجات داد.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان سینا، این که مادر جوانی سکته مغزی کرده باشد، شوک آور بود، مادر ۲ فرزند که تمام تلاش و آرزوهایش برای فرزندانش بود تا به سامان برسند و موفقیت و خوشبختی آنان را شاهد باشد.

زن جوانی که در کنار مرد زندگیش در تکاپو بود تا با مهربانی و عشق، خانه کوچکشان از صمیمت مملو شود اینک بدون هیچ تحرکی بر تخت سرد بیمارستان چشم بر هم گذاشته و خوابیده بود و نفسی که از او بر می آمد، فقط و فقط به مدد دستگاه هایی بود که به او وصل کرده بودند.

هر آن عزیزانش با خود می پنداشتند انگار همین اینک از تخت بر خواهد خواست و دوباره فرزندانش را در آغوش خواهد فشرد .

اما دست تقدیر و روزگار خواست دیگری برای این همسر فداکار و مادری مهربان داشت.

پزشکان تشخیص مرگ مغزی را به آرامی برای خانواده نگران او مطرح کردند و در آن لحظات انگار، زمان برای خانواده مضطرب او ایستاد و مکان معنی خود را از دست داد.

جهان دور سرشان می چرخید که با نبودش چه می توان کرد و حال جسم خسته او که با دستگاه در حال نفس کشیدن است به زودی از نفس خواهد افتاد.

فرزندان بوسه آخر را بر پیشانی مادر نشاندن و پدر خانواده در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود، مسیر رفته با عشق زندگی اش را به مرور نشست.

دستش را بر روی قلب خود گذاشت با دست دیگر دست همسرش را فشرد و انگار باز هم آخرین تصمیم زندگی مشترک را با هم گرفتند و برگه رضایت نامه اهدای عضو را امضا کرد.

لیلا اشتیاقی، مادر مهربان و همسری فداکار، چهارشنبه ۱۱ مهرماه سال ۱۴۰۳ میهمان اتاق عمل بیمارستان سینا شد تا با اهدای کلیه ها، کبد، ریه و نسوج جان دیگر دردمندان نیازمند پیوند عضو را نجات بخشد.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

• گروه خبری : واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی,ویژه دانشگاه
Author: