نوبت دهی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
گزارش تلویزیون اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

آشنایی با بخش جراحی عروق و اندوواسکولار بیمارستان سینا

دکتر جواد سلیمی، استاد و فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکولار بیمارستان سینا، در گفت‌وگو با برنامه تلویزیون اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح سابقه و فعالیت‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی این بخش پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بخش جراحی عروق و اندوواسکولار بیمارستان سینا، اولین بخش فوق تخصصی این مرکز به شمار می‌رود. این بخش در سال ۱۳۷۴ توسط دکتر محمدرضا ظفرقندی تأسیس شد و از سال ۱۳۷۵ نیز مجوز آموزش دوره‌های فلوشیپ و فوق تخصص جراحی عروق و اندوواسکولار را کسب کرد.

فعالیت‌های این بخش در سه محور اصلی آموزش، پژوهش و درمان دسته‌بندی می‌شود. در حوزه درمان، اعمال پیشرفته جراحی عروق و اندوواسکولار به صورت مستمر در این بیمارستان در حال انجام است. سالیانه بیش از ۲,۰۰۰ عمل جراحی باز و بیش از ۲,۵۰۰ مورد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در این مرکز صورت می‌گیرد که نشان‌دهنده ارائه خدمات گسترده و قابل توجه به هموطنان عزیز از سراسر کشور است.

در زمینه آموزش، نزدیک به ۳۰ درصد جراحان عروق کشور فارغ‌التحصیل این مرکز هستند. نکته قابل توجه این است که از ۷ مرکز آموزش فوق تخصصی جراحی عروق در سطح کشور، ۴ مرکز توسط فارغ‌التحصیلان بیمارستان سینا در مراکز استانی راه‌اندازی شده است.

تقریباً عمده فارغ‌التحصیلان این بخش در استان‌هایی مشغول به کار شده‌اند که پیش از این فاقد خدمات جراحی عروق بودند. پیش از این، مردم این مناطق برای دریافت ساده‌ترین خدمات جراحی عروق ناچار به مراجعه به تهران بودند، اما خوشبختانه اکنون این فارغ‌التحصیلان خود به قطب جراحی عروق در منطقه تبدیل شده‌اند.

فیلم بردار
تدوین گر
علیرضا براتی
تهیه کننده:

علیرضا براتی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه