• تاریخ انتشار : 1403/04/17 - 15:48

پیام تسلیت رئیس بیمارستان سینا به مناسبت درگذشت شادروان دکتر عبدالحمید حسابی استاد پیشکسوت بیمارستان سینا

دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، در پی درگذشت استاد پیشکسوت این مرکز، دکتر عبدالحمید حسابی، با ارسال پیامی، ضایعه فقدان ایشان را تسلیت گفت.

دکتر عبدالحمید حسابی، استاد پیشکسوت جراحی بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، متن پیام به شرح زیر است:

انالله وانا الیه راجعون
ضایعه درگذشت استاد پیشکسوت، شادروان دکتر عبدالحمید حسابی سبب تاسف خاطر است. ایشان سالیان متمادی از عمر گرانبهای خود را صرف کسب علم پزشکی و آموزش شاگردان اندیشمند و خدمت به جامعه نموده بود.
فقدان این استاد فرهیخته را خدمت جامعه دانشگاهی، شاگردان اندیشمند و خانواده ارجمند ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه باری تعالی برای آن عزیز سفر کرده علودرجات الهی و برای بازماندگان ایشان صبری عظیم مسئلت دارم.
دکتر محمدتقی طالبیان
رئیس بیمارستان سینا