شماره تماس 02163120
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :3
ترمیم موفقیت آمیز آنوریسم آئورت توراسیک و شکمی با درگیری شریان های کلیوی و احشایی به روش اندوواسکولار پیشرفته (T-Branch  EVAR) در بیمارستان سینا

ترمیم موفقیت آمیز آنوریسم آئورت توراسیک و شکمی با درگیری شریان های کلیوی و احشایی به روش اندوواسکولار پیشرفته (T-Branch EVAR) در بیمارستان سینا

عمل آنوریسم آئورت توراسیک و شکمی با درگیری شریان های کلیوی و احشایی به روش اندوواسکولار پیشرفته توسط در بیمارستان سینا انجام شد.

سمینار استانداردهای اعتباربخشی گروه پزشکی در بیمارستان سینا برگزار شد

سمینار استانداردهای اعتباربخشی گروه پزشکی در بیمارستان سینا برگزار شد

سیمنار استانداردهای اعتبار بخشی گروه پزشکی با حضور دکتر علی گنجعلی خان، سرپرست معاونت درمان دانشگاه، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان سینا و داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا و مینا نجفی، مدیر پرستاری این بیمارستان، دوشنبه 9 مهر1403 در تالار پرفسور یحیی عدل بیمارستان سینا برگزار شد.

تامز Q&A: آنفولانزا از علائم تا واکسن
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: آنفولانزا از علائم تا واکسن

دکتر مه فروز السادات مرعشی شوشتری، متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه، علائم و راه های پیشگیری از آنفولانزا را بیان کرد. به گزارش سینا رسانه بیمارستان سینا، با شروع فصل پائیز، همه گیری بیماری آنفولانزا هم افزایش پیدا می کند. ویروس آنفولانزا معمولا از طریق قطرات تنفسی انتقال می یابد و برای پیشگیری استفاده از ماسک، شستن دست ها و واکسیناسیون توصیه می شود.

برگزاری نشست بررسی کارنامه مدیریتی بیمارستان سینا

برگزاری نشست بررسی کارنامه مدیریتی بیمارستان سینا

نشست بررسی کارنامه مدیریتی بیمارستان سینا با حضور دکتر علی گنجعلخان، سرپرست معاون درمان دانشگاه سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه و هیئت همراه، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی و مهندس داود پناهی، مدیر، مینا نجفی مدیر پرستاری و جمعی از مسئولین بیمارستان سینا، سه شنبه 27 شهریور ماه 1403 برگزار شد.

تامز  Q&A: آبله میمونی از علائم تا راه های پیشگیری
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: آبله میمونی از علائم تا راه های پیشگیری

دکتر مه فروز سادات مرعشی، متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه، علائم و راه های پیشگیری از آبله میمونی را بیان کرد. ویروس آبله میمونی از 3 طریق انسان به انسان، حیوان آلوده به انسان و انتقال از محیط به انسان قابل انتقال است. دوره کمون ویروس آبله میمونی 3 تا 7 روز است و علائم آن شبیه به آنفولانزا است و بیمار دچار تب، بدن درد، سردرد و بعد از چند روز فرد بیمار دچار ضایعات پوستی خواهد شد امکان دارد علائم بیماری تا 2 هفته به طول انجامد و گفته می شود این بیماری تا زمانی که ضایعات پوستی به صورت کامل برطرف نشود پوست جدید پس از افتادن دلمه های ضایعات نمایان نگردیده است می تواند مسری باشد.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه