تامز Q&A: زیان های سیگار الکترونیک
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: زیان های سیگار الکترونیک

به مناسبت هفته بدون دخانیات و با توجه به گسترش استفاده از سیگارهای الکترونیکی در سطح جامعه با دکتر مریم الباجی، فوق تخصص ریه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مضرات آن گفت و گو کردیم.

نشست هم اندیشی رئیس بیمارستان سینا با گروه طب اورژانس این مرکز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، نشست هم اندیشی دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا با گروه طب اورژانس، با حضور علیرضا جلالی، رئیس گروه طب اورژانس، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان، داود پناهی، مدیر بیمارستان و مینا نجفی، مدیر پرستاری این مرکز، چهارشنبه 9 خردادماه 1403 برگزار شد.

برگزاری اولین نشست شورای اجرایی بیمارستان سینا در سال 1403

اولین نشست شورای اجرایی بیمارستان درسال جدید با حضور دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر سیدکاظم آقامیر، قائم مقام، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان، مهندس داود پناهی، مدیر بیمارستان، مینا نجفی، مدیر پرستاری و دیگر اعضا دوشنبه8 خردادماه1403 برگزار شد.

تامزجی سی: معرفی واحد طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا؛ دکتر محدثه آزادواری، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد طب فیزیکی و توانبخشی بیمارستان سینا را معرفی کرد. در درمانگاه طب فیزیکی بیمارستان سینا به درمان دردهای عضلانی اسکلتی مانند؛ گردن درد، کمردرد، زانو درد، دردشانه و ... پرداخته می شود. در این درمانگاه از دستگاه های به روز و روش های درمانی نوین مطابق با آخرین استانداردهای جهانی بهره گرفته می شود.

پیام تسیلت رئیس بیمارستان سینا در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان ایشان در حادثه جانسور سقوط بالگرد

دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان سینا، شهادت جانسور و نا به هنگام آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و دکتر حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه و همراهان ایشان را در پیامی تسلیت گفت.

تامزQ&A : آیا بازگشت به زندگی بیماران مرگ مغزی امکان پذیر است؟

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، دکتر محمدرضا خاجوی، متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به سوال آیا بازگشت به زندگی بیماران مرگ مغزی امکان پذیر است؟ گفت: بیماران مرگ مغزی بیمارانی هستند که بر اثر سانحه یا حادثه ای که برای آنان اتفاق افتاده، مغز به صورت غیر قابل برگشت روند تدریجی به سوی مرگ را طی می کند. وی در ادامه به بیان تفاوت های بیماران مرگ مغزی با بیماران در کما پرداخت و بیان داشت: در بیمارانی که در حالت کما فرو رفته اند خون به مغز جریان دارد و مغز زنده است ولی در بیماران مرگ مغزی، جریان خون به مغز قطع شده است.

تامز رس: فرهنگ سازی اهدای عضو در کشور مسیری برای ارتقای سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، با فتوای تاریخی امام خمینی (ره) در 31 اردیبهشت ماه سال 1368 مبنی بر اهدای عضو، بیماران نیازمند پیوند عضو جانی دوباره یافتند و این روز در تقویم رسمی کشور به عنوان روز اهدای عضو نام گذاری شد و از 25 تا 31 اردیبهشت ماه به نام هفته اهدی عضو شناخته می شود. به همین مناسبت دکتر ساناز دهقانی، رئیس مرکز فراهم اعضای بیمارستان سینا در گفتگویی به بیان تاریخچه و فعالیت های واحد فراهم آوری این مرکز پرداخته است. خانواده های اهداء کننده اعضا در این برنامه به بیان تجربه خود در مواجه با خبر مرگ مغزی عزیز خود و انگیزه ای که آنان را برای رضایت ترغیب کرد می پردازند.