شماره تماس: 02163120
ویژه خیرین و اهداکنندگان
لیست اخبار صفحه :7
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دومین روز تعطیلات نورزی سال 1403 از بیمارستان سینا

در دومین روز از تعطیلات نوروزی سال 1403 دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه دکتر علی اکبر ساری، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر ماشاالله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر علی گجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها از اورژانس بیمارستان سینا بازدید کردند.

در نخستین روز نوروز 1403 رئیس بیمارستان سینا از بخش های درمانی و اداری این مرکز بازدید کرد
نوروز 1403

در نخستین روز از بهار 1403 دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، داود پناهی، مدیر بیمارستان، مینا نجفی، مدیر پرستاری به دیدار همکارانی رفتند که در بخش های درمانی مشغول و آماده خدمات رسانی به مردم در ایام تعطیلات نوروزی هستند.

آشنایی با کلینیک تغذیه بالینی در جراحی بیمارستان سینا
به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

آشنایی با کلینیک تغذیه بالینی در جراحی بیمارستان سینا

8 مارس مصادف با 18 اسفندماه 1402به نام روز جهانی رژیم درمانگر نامگذاری شده است، به همین مناسبت جهت معرفی کلینیک تغذیه بالینی در جراحی بیمارستان سینا، در این خصوص مصاحبه‌ای با دکتر راضیه خالویی فرد، متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است که با هم می‌خوانیم. به گفت وگو با دکتر راضیه خالویی فرد، متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران می پردازیم.

تجلیل از مهندسان شاغل در بیمارستان سینا به مناسبت گرامیداشت روز مهندس

به مناسبت فرا رسیدن روز مهندس و بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی شنبه 5 اسفند 1402 مهندس داود پناهی، مدیر بیمارستان سینا از مهندسین حوزه های فناوری اطلاعات، دفتر فنی مهندسی، واحد تجهیزات پزشکی و واحد بهداشت تجلیل کرد.

بازتاب گسترده خبری یک رخداد در کشور که از بیمارستان سینا به وقوع پیوست
در خبرگزاری ها چه می گذرد؟

بازتاب گسترده خبری یک رخداد در کشور که از بیمارستان سینا به وقوع پیوست

یکشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۲، برای اولین بار در کشور انتقال یک کلیه اهدایی از فرد مرگ مغزی به فرد گیرنده به وسیله موتورلانس سازمان اورژانس کشور از بیمارستان سینا به بیمارستان هاشمی نژاد رقم خورد.

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید