لیست اخبار صفحه :5
مدیر بیمارستان سینا؛ همیشه می توان رد پای نیروهای خدمات و تاسیسات را در فعالیت های عظیم بیمارستان یافت
به مناسبت روز جهانی کارگر از همکاران نمونه واحدهای خدمات، تاسیسات، آشپزخانه و نقلیه بیمارستان سینا قدردانی شد

یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 در مراسمی با حضور داود پناهی، مدیر بیمارستان، مینا نجفی، مدیر پرستاری، فاطمه سدیدی، رئیس امور اداری، حسن بیگدلی، مسئول خدمات، مهندس مهدی وفایی، مسئول تاسیسات و سمیه سادات موسوی، مسئول بهداشت بیمارستان سینا به مناسبت روز جهانی کارگر از همکاران نمونه واحدهای خدمات، تاسیسات،آشپزخانه و نقلیه با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

جایگاه استادی بوسه گاه عشق شد
برگزاری مراسم گرامیداشت روز استاد در بیمارستان سینا

جایگاه استادی بوسه گاه عشق شد

۱۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ جمعی از استادان پیشکسوت دوشادوش استادان جوان در کنار دستیاران خود در ضیافتی صمیمانه در تالار امام حسین (ع) بیمارستان سینا گردهم آمدند تا مقام استاد را ارج نهند.

تامز رس؛ برپایی غرفه سلامت بیمارستان سینا در پارک معلم به مناسبت هفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا، به مناسبت هفته سلامت با همکاری شهرداری منطقه 11 غرفه غربالگری فشار خون و قند خون بیمارستان سینا در پارک معلم بر پا شد. در این غرفه که به اندازه گیری قندخون و فشارخون مراجعان اختصاص داشت در صورت غیر نرمال بودن آزمایش ها، مراجعین به مشاوره تغذیه و پزشک متخصص ارجاع داده می شدند.

تامز پلاس: رویکرد بیمارستان سینا؛ ارائه خدمات با کیفیت پزشکی در تراز بین المللی با تکیه بر سال‌ها تجربه

مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سینا به عنوان نخستین بیمارستان نوین ایران با بیش از یکصدوپنجاه سال ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی، یکی از مراکز درمانی مجموعه عظیم دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در حال انجام فعالیت های گوناگون پزشکی در حیطه های متنوع؛ و مرکزی مطمئن و مقرون به صرفه برای میزبانی از بیماران خارجی و همراهان آنان در مرکز شهر تهران است. این بیمارستان اگر چه گذشته دوری دارد اما بیمارستانی برای آینده است. آینده ای که در آن رنج بیماری به شیرینی زندگی و امید تبدیل می شود.